Alla inlägg den 11 maj 2008

Av Anders Faust - 11 maj 2008 23:03

Idag har varit en rolig dag. Varit upptagen fårn det att man klev upp till det att man gick o la sig typ. Först o främst stack jag, Natalie o Emil o badade, vilket var helt okej. När man väl doppat sig avr det ganska varmt i vattnet.  Avlsutade det med lite minigolf där man kom på tredje plats...av tre.


Därefter stack vi till MC, lika gott som vanligt. Och sedan abr det av hem till mig, lite dösnack o sedan stack vi ner till "city" där Postkodlotetriet hade ordnat ett jippo för några som vunnit pengar...kul för dem! Bröderna Rongedal från Melodifestivalen uppträdde...yay...så nu ahr man sett dem live. Inte riktigt min kopp med te, men de har en bra låt faktiskt. O atmosfären o allt omkring gjorde att man stod o stampade takten.


Sedan drog det iväg hem till mig, där vi bytte om för en match basket.

Spelade det en o en halv timme sedan drog vi fyra, Christopher hade tillkommit till gänget oxå, så stack vi in o bara chillade. Svettiga o heta som vi var;)


Det kändes inte alls som man tänkte på att det var södag idag. Bara en dag fylld med saker man ville göra, där allt som fanns omkring avr alla vänner o de utspel vi hade för oss. Sådana dagar har man inte ofta.


Imon e det Hässleholm igen. Tre dagar bara denna gången. Ska bli skönt att få lite sovmorgon igen.


Så hare bra där ute. Stay true! 



Ovido - Quiz & Flashcards