Alla inlägg den 28 september 2008

Av Anders Faust - 28 september 2008 11:46

Finns mycket man kan klaga på, finns en del man inte behöver bry sig om heller, men jag vill bara säga att merparten av mänskligheten verkligen inte har så mycket att komma med.


Har svårt att förstå hur folk e funtade ibland. Man möts ideligen av en massa jävla reklam om absurda saker. Hur kan nån spendera hela livet med att klaga på hur folk klär sig eller vad man ska ha för jävla kläder på sig.

Eller att det ideligen dras in en massa reklam i brevlådan som man ändå slänger varje dag. Ett träd i brevinkastet varje dag? Hur fan är det meningen att ni ska kunna ordna upp allt. Bakom ridåerna pågår maktspel utav helvete. Alla som har den minsta makt och pengar, tror sig ha uppfunnit lyckan med doften av flärd och förtryck av andras tankar.

Och sen har vi alla politiker. Samma skit hela tiden. Varför rösta? Det blir aldrig som man vill. Varför ska de överhuvudtaget bry sig när de har makten att göra lite som dem vill? Lyssna på dig själv istället.


Aja, världens går åt helvete nån dag i alla fall. Och alltihop är människans fel. Men naturen slår ju tillbaka då och då, så jag antar att hämnnden gör sitt och att rättvisa skippas.


Förmodar att de som knallar runt utanför min vetskap ser likadant på dem som inte följer deras standardm, så man borde väl se saken från deras vy. Eller? Alla får leva sitt liv precis som dem vill, men merparten ser inte chanserna, låter allt förgås till en dröm om upprättelse.


Sen finns det ju ca hundra grejer till att begrunda sin ilska på, men det låter jag ligga på lä i mitt fördjupade inre, för jag vet att det kommer sluta likadant ändå. Jag betraktar med avstånd hur allt kollapsar. Men inte för mig.


"Memento te mortalem esse"
Kom ihåg att du är dödlig.



Ovido - Quiz & Flashcards