Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Anders Faust - 15 februari 2009 12:24

Nu vill jag slå ett slag för den riktige människan, utan plastoperationer och fittiga bantingskurer! Världen har gått åt helvete, men nåt är ännu mer fel när småflickor sitter och snackar om utseende, och orsakar att den en av dem får anorexi!


Detta har tyvärr hänt en jag känner, och kan inte bli mer än så jävla ypperligt hatisk på alla förbanande hälso och bantingstidningar som dessutom kräver ett par träd i veckan bara för att människor är dumma i huvet! Varför inte bara göra som man vill, äta hur man och bara tänka logiskt. Skita i alla tips o trix om hur du går ner och gå ut och springa ett par varv istället. Gratis, enkelt och det går snabbt.


Men den forntide människan har gått i graven. Vi äter oss långsamt fetare och fetare, på både mat och samhällsgifter. Sen spyr vi ut allt och börjar om. Precis som en bullimiker. Varje dag proppas "maten" in i oss, vare sig vi vill eller inte, och vem får lida för det, jo, det är vi själva. Så snälla, ni som läser det här, bojkotta allt vad bantings och mode skit heter och lev som du vill istället. Så kanske vi sparar ett par träd istället om vi får alla utseendefixerade bolag att gå i konkurs!


Ovido - Quiz & Flashcards