Alla inlägg den 18 april 2008

Av Anders Faust - 18 april 2008 20:43

Idag har varit en bra dag. En helt vanlig perfekt dag där inget har gått åt pipsvängen. Skrivit anställningspapperna idag, så nu jäklar är det försent att ångra sig;) Skönt med en stadig o fast inkomst varenda månad istället för att flaxa från företag till företag utan att veta vart man är på väg.

Men nu vet man vart man är på väg. Fick även reda på att utbildningen är uppskjuten till vecka 19, jaja, mig gör det inget. Jobbar på som vanligt o tar det som det kommer.


Repningen gick oxå bra, vi började om från början o kom fram till en massa nytt. Så nu kanske man kan förvänta sig att det går lika bra i fortsättningen. Trash til death!


I kväll blir det lugnt. Det har blivit sällsynt i mitt liv att fredagkvällarna, eller helgerna överhuvudtaget, ser lugna ut nuförtiden. Antar att det har med åldern att göra. För kanske tre fyra år sen, så var jag ute ett par gånger om året, o nu e det i stort sett varje helg. Så det e rätt skönt att bara vara hemma o se te sitt mentala tillstånd utan massa störiga människor överallt.


Så nu vet ni det folks. Tjao Bello.


Ovido - Quiz & Flashcards