Alla inlägg under april 2008

Av Anders Faust - 12 april 2008 15:22

Var en rolig fredag igår. Kanske lite för rolig.

Först o främst var det då den däringa födelsedagsfesten hos natalie som var starstskottet för en helkväll med fylla o en hel del minnesluckor.

Därefter rände vi iväg till harrys hela gänget, o där fortsatte festen som om den aldrig skulle få ett slut. Dock fick den ett slut. Blev som vanligt lite för mycket av det goda (trots att jag alltid påpekar att man aldrig kan få för mycket av det goda;) Men men, nu gick som sig bör och det e inte mycket att göra åt.


Sitter här med världens bakfylla. Vaknade halv tolv o förökt få ner något i magen men allt kommer upp igen. Så då gjorde man ett bra jobb igen, i tell you.

Jaja, man ska inte gråta över spilld mjölk. Lite färglagring måste man ha i detta första liv, så att man e glad o beredd när det roliga väl är slut;)

Av Anders Faust - 6 april 2008 18:10

Jao, så har man då kommit hem från Köpenhamn med företaget. Vi åkte ungefär kvart i åtta på lördag morgon med bussen.


Efter kanske tre timmar kom vi fram till båten, som vi steg på festade loss med lite smörgåsar som företaget beställt. Detta i takt med lite nubbar som gjorde båtresan väldigt snabb, hehe.

När vi sedan kom fram till Danmarks huvudstad, så besökte vi allra först Carlsbergs bryggeri. Ett murverk som stått emot tiden och lämnat kvar intressanta bilder o tusentals ölflaskor beskyddade bakom tjocka glasväggar.


Efter den turen kom vi till hotellet. Checkade in, o vi fick sedan fri tid till att göra va vi ville.

Efter lite käk, vila o en o annan promenad som ledde mig o min gode vän Magnus åt porrkvarter, strippklubbar o gayhörnor (som vi bara gick förbi;), så var det dags för ett sista möte på en pub med företaget. Därefter fick vi göra staden. Jag, Magnus o tre till besökte en klub vid namn Scala där vi dansade loss o ragagde på danskor, vilket gick ganska bra, hehe.


På söndag morgon gick bussen klockan 11 o då blev det till att inte försova sig. Efte ca 5, 6 timmar på i buss (inkl en mmåltid på ett svensk värdshus) så är man äntligen hemma igen. "Borta bra, men hemma bäst" som de säger.


Nu händer det inte så mycket mer denna veckan, men stay tuned. Ha ett bra liv!


Av Anders Faust - 4 april 2008 15:03

Så var det dags att bege sina trötta linser annorstädes till Skåne. En ingenjör av nåt slag körde ner mig o tre andra, för att beskåda maskinen i Hässleholms dunkla kvarter. Höll på att somna på vägen, men försökte hålla mig vaken för att inte ingejören skulle få för sig att jag var en slö människa.


Vi kom ner runt halv 10 och började direkt med lite kaffe för att sätta fart på kroppens energisystem igen^^, så att man sedan orkade masa sig ut till maskinhallen. Vi blev sedan visade maskinen och det såg jättebra ut. Ingejören visade oss hur saken fungerade, vad som kom varifrån o hur slutprojektet blev, samt om vilka våra upgifter är när vi väl börjar arbeta med maskinen.


Efter ungefär en timme, traskade vi satans hungriga iväg till matsalen, där företaget bjöd på käk. Det var ruskigt smarrigt o mätt i hela överkroppen blev man oxå.

När klockan sedan var omkring 13.00 så böejade vi styra kosan mot Värnamo. Höll på att somna även på tillbakavägen.


Så nu sitter man här o väntar på bowlingen med företaget. Snart kommer John på förfest, då ska här supas så det står härliga te!


Har en hjärtlig helg mina damer o herrar!

Av Anders Faust - 2 april 2008 22:27

Jahapp, så vart det snart helg o danmark resan närmar sig med stormsteg. Dreggfull ska man vara o röd pölsa ska inhaleras i strupen så fort man får chansen.

Resan bli extrar kul eftersom det är det sista jag gör med bemaningen innan jag går över till det andra företaget på heltid^^

Dessutom får man kanske träffa sina polare på bemaningen för sista gången, så då kan man passa på att säga vad man tycker o tänker om allt folk o fä.


Fick reda på idag att man kanske ska ner redan på fredag o kolla lite hur den däringa maskinen fungerar. Hm, varför inte. Får ju betalt för det o jag slipper jobba^^ Så, den 1 Maj ska man börja knega vid den maskinen o därmed tillbringa evighters evighet på ett industrigolv. Jaja, pengar måste man ha, o pengar e till för att slösas:P


Så era untruue fuckers där ute, förgyll er värdelösa tid med allt ni kommer åt. Kom ihåg; lagen är till för att människan skall hållas gisslan. Alltså, ställ er över lagen!




Ovido - Quiz & Flashcards