Alla inlägg den 17 mars 2008

Av Anders Faust - 17 mars 2008 15:11

Såvar helgen till ända. Firat födelsedagen med både vänner o familj. Fick lite dittan o dattan, men ärligt talat så hade jag inte behövt få nåt, det spelar ingen roll när man ändå har råd att köpa det man själv vill ha.

Skägget påminner en om att man minsann inte är någon fjunig tonåring längre som bara vill ha o ha.


Skönt att denna helg är över. Var en del att fixa med till min egna fest ute i Vällersten. Sicket kalas det blev! Dock råkade en polare vara under inflytande av alkholens underbara värld och bet därmed sönder en pingisboll till pingisbordet vi hittade i lokalen. Detta gjorde att min kompis jag firade tillsammans med, blev en smula argsint o skällde ut han i hela ansiktet! Det blev därmed dålig stämning o kalaset fick ett abrupt slut, men men det var kul så länge det varade. Och en pingisboll e inte så mycket att orda om; har inte ens sagt till de jag hyrde av att den är sönder. Vem bryr sig liksom?


Skönt att bara jobba fyra dagar denna vecka. Sen e det minnsan påsklov. Men jag tänker då icke fira någon snickarjävel som spikades upp på ett sketet kors, nope, jag ska supa o lyssna på hårdrock o inget annat. Haha!


Stay true Metalheads! Och till er andra...ha det göttans där ute vad ni än nu håller på med;).

Ovido - Quiz & Flashcards