Alla inlägg den 25 mars 2008

Av Anders Faust - 25 mars 2008 21:18

Löning idag! Känns rätt okej faktiskt. Även om nästan halva gick åt till räkningar, men men, det e inte gratis att leva tyvärr. O sorgligt är att man måste på ett eller annat sätt betala för sig för att klara sig i livet.


Funderar på att flytta ut i skogen, bygga en trädkoja flytta ihop med en bamsebjörn som kan hämta rått kött åt en annan, o jaga bort irriterande homosapiens som bara vill reva ner skogen. Hm, bygga en koja i rondellen med typ tre träd? Kan ju spänna upp en hängmatta o käka roadkills till frukost, middag o kvällsmat. Blir svårt när man ska ha fester, men man behöver i alla fall inte oroa sig för att snabbt bli av med irriterande gäster. Bara en knuff ut på vägen...;)


Men men, nu e det inte riktigt så enkelt. Men det hade varit kul att få uppleva i några månader hur det är att leva i skogen o förtära sig på allt som finns där. Utan att känna sig pressad av hyror o dittan o dattan. För vi är mer beroende än vad vi vågar erkänna. Pengar är inte allt. Människan bode bli ett med naturen istället för att snylta på den.


Tack o hej, jag hatar dig;)

Ovido - Quiz & Flashcards